Vennligst vent
Overmateriale: 70% polyester, 30% bomull Materiale: Sweat Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram
Jennyfer Treningsjakke Jennyfer Treningsjakke HgBwqgv Jennyfer Treningsjakke Jennyfer Treningsjakke HgBwqgv Jennyfer Treningsjakke Jennyfer Treningsjakke HgBwqgv Jennyfer Treningsjakke Jennyfer Treningsjakke HgBwqgv Jennyfer Treningsjakke Jennyfer Treningsjakke HgBwqgv

Ingen zoom Zoom 110% Zoom 120%Pretty TONER TIGHTS Polly HIGHLEG Tights 0vvZgwB7q
Les merJennyfer Jennyfer Treningsjakke Treningsjakke

Jennyfer Treningsjakke Jennyfer Treningsjakke HgBwqgv


Jennyfer Jennyfer Treningsjakke Treningsjakke

De grunnleggende ferdighetene Å kunne skrive, Å kunne lese, Muntlige ferdigheter, Å kunne regne og Digitale ferdigheter er integrert læreplanene for engelsk og fremmedspråk. 

Fremmedspråksenteret arbeider med å utvikle metodiske tips for hver ferdighet. Disse finner du i menyen til venstre.

Under "Muntlige ferdigheter" Pretty Leggings Pretty Pretty SEAMLESS Leggings SEAMLESS SEAMLESS Polly Polly Polly Af7zwUzRqhar vi publisert tidligere og nyutviklede lyttetekster med ressursark for de ulike språkene. Alle lyttetekster kan avspilles direkte eller lastes ned til bruk i klasserommet.

Et godt verktøy til arbeid med de grunnleggende ferdighetene i språkfag er Den europeiske språkpermen. Du finner den reviderte og digitaliserte utgaven som egen knapp under fanen "Læringsressurser". 

Les mer om grunnleggende ferdigheter hos Utdanningsdirektoratet - en nettside med eksempler på god praksis for å arbeide med lese-, skrive- og regneferdigheten spesielt på ungdomstrinnet. Se også Rammeverk for grunnleggende ferdigheter - et grunnlagsdokument som beskriver de fem ferdighetene, skisseres deres funksjon og beskriver progresjonen i hver av dem på fem nivåer.

 

Aktiviteter før lesing Aktiviteter under lesingJennyfer Treningsjakke Jennyfer Treningsjakke Aktiviteter etter lesing
Oppdatert av Tina Buckholm 19.05.2016 - Ved feil/mangler - kontakt: Webmaster Fremmedspråksenteret